Zoek je naar informatie over het regelen van je echtscheiding? Op deze site geef ik antwoord op veel vragen die je hebt betreffende je scheiding. Door de hulp in te schakelen van ScheidingsCentrum Randmeren krijg je grip op de situatie en kun je je gaandeweg het proces gaan voorbereiden op de toekomst. Het verschaft je duidelijkheid bij scheiden in Harderwijk. Op deze site vindt je een beschrijving van verschillende situaties. Bijvoorbeeld scheiden met kinderen, scheiden zonder kinderen, scheiden na samenwonen of scheiden met een eigen bedrijf.

Deskundig en Ervaren

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen begeleid bij hun echtscheiding en heb zodoende ruime ervaring opgedaan. Als Scheidingsbemiddelaar/mediator volg ik ook regelmatig bijscholingscursussen om zodoende mijn kennis op peil te houden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van echtscheidingen, alimentatie, kinderen en andere belangrijke zaken. Door de combinatie van ervaring en deskundigheid ben je bij ScheidingsCentrum Randmeren aan het juiste adres voor het regelen van je scheiding.

Moeten we ook nog naar een advocaat?

Nee, je hoeft niet ook nog naar een advocaat. Ik bied een complete dienstverlening aan waarin alle werkzaamheden rondom de scheiding zijn ondergebracht. Het verzoek tot scheiding bij de rechtbank wordt door ScheidingsCentrum Randmeren geregeld en in het tarief zijn ook de griffierechten opgenomen. Zodoende weet je ook van te voren hoe hoog de kosten voor je scheiding zullen zijn.

Gratis adviesgesprek scheiden in Harderwijk

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt bieden we de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek. In dit gesprek leg ik uit wat de dienstverlening inhoud. Jullie hebben dan de mogelijkheid om vragen te stellen. Omdat iedere scheiding anders is, vertel ik in dit gesprek wat het tarief is voor de dienstverlening. Omdat ik werk met vaste tarieven weten jullie meteen hoeveel de scheiding gaat kosten. Zodoende zijn er geen vervelende verassingen achteraf.