Na wellicht een lange tijd van wikken en wegen hebben jullie besloten om te gaan scheiden. Om tot die beslissing te komen heb je samen met je partner misschien nog pogingen ondernomen om samen verder te gaan. Nu blijkt dat er geen gezamenlijke toekomst meer is ben je op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoe gaan we dat regelen? Bij ScheidingsCentrum Randmeren hebben we daarop de antwoorden die je zoekt bij scheiden in Amersfoort.

In een aantal gezamenlijke gesprekken zullen we nagaan waar jullie behoeften liggen en kijken we welke afspraken jullie kunnen maken op de vragen die jullie hebben. Waar ga je straks wonen als de scheiding is geregeld? Hoe wordt de omgang met de kinderen geregeld? Heb ik recht op alimentatie en hoe hoog is dat dan?

Ouderschapsplan en convenant

Over  al deze vragen gaan we in overleg en de afspraken die door jullie worden gemaakt leggen we vast in een overeenkomst. Alle afspraken omtrent de kinderen worden in het ouderschapsplan opgeschreven. Alle afspraken over het ontbinden van het huwelijk en de verdeling van alle zaken wordt vastgelegd in een convenant.

Moeten we het overal over eens zijn?

Nee hoor, dat hoeft niet. Met onze deskundige hulp en ruime ervaring in het begeleiden van echtscheidingen hoef je het niet op voorhand al overal over eens te zijn. Maar omdat jullie ook na de scheiding nog een relatie moeten onderhouden, bijvoorbeeld omdat er kinderen zijn, is de keuze voor ScheidingsCentrum Randmeren een goede keuze.

Gratis Adviesgesprek scheiden in Amersfoort

Wil je meer weten, maar ben je nog niet zeker dat het inschakelen van ScheidingsCentrum Randmeren de juiste keuze is? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een gratis adviesgesprek. Ik kom dan bij jullie op bezoek en leg uit wat ik doe en hoe ik werk. Jullie hebben dan de mogelijkheid om alle vragen die je hebt te stellen.