Jeroen BoersmaMijn naam is Jeroen Boersma. Ik heb ruim 7 jaar ervaring in bemiddeling bij echtscheiding en heb vele mensen kunnen begeleiden naar een nieuwe start. In 2014 ben ik zelf gescheiden en ken en (h)erken daarom alle facetten van een scheiding, zowel in emotionele als in praktische zin.

Ik ben gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheiding en bij het beëindigen van samenwonen. Hierbij vind ik het van het grootste belang dat alle partijen er, ondanks het verdriet, achteraf met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Een scheiding is voor de meeste mensen een ongekend moeilijke periode in hun leven, waarin allerlei emoties en (zelf)verwijten een grote rol spelen. Toch, er is in meerdere opzichten veel winst te behalen wanneer het twee mensen lukt om in zo goed mogelijk overleg uit elkaar te gaan. Wanneer er begrip is voor elkaar, kom je gemakkelijker tot afspraken. Bemiddeling bij echtscheiding kan daarbij helpen.

Wanneer er kinderen in het spel zijn, ben ik van mening dat zij in alle gevallen op de eerste plaats dienen te staan. Voor hen is op de lange termijn de winst uiteindelijk het grootst wanneer een scheiding zo rustig mogelijk verloopt. Kinderen scheiden niet en zijn loyaal aan beide ouders. Ze moeten daarbij niet hoeven te kiezen tussen de ouders.

De vermogensverdeling, alimentatieberekening, pensioenberekening maar ook een ouderschapsplan waar je beiden achter staat, zijn praktische zaken die we in deze emotioneel lastige tijd uit handen kunnen nemen. Daarnaast verzorgen we ook de gerechtelijke afwikkeling van de scheiding. Ook kunnen wij indien je daar behoefte aan hebt de weg wijzen naar begeleiding en nazorg. Voor jullie, of voor jullie kinderen.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek voor bemiddeling bij echtscheiding, waarin ik zal uitleggen welke stappen gedurende het traject doorlopen zullen worden. Samen zorgen we er voor dat je  na de scheiding klaar bent voor een nieuwe start.